Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r78823upa/ambroziekids.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Staff-ul taberei - Ambrozie kids
picker

Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

TABĂRA COPIILOR CURAJOSI

Ana-Maria AMBROSĂ este Lector universitar, Doctor în Filosofie și magister în Psihologie. Are o bogată experiență didactică, dar și o semnificativă practică în aria terapiilor de cuplu și familie.

În anul 2011, a înființat firma Ambrozie Kids, centrată pe activități educaționale extrașcolare. În acadrul acestei firme, a organizat numeroase ateliere de comunicare, dezvoltare personală, creație și interpretare artistică.

Ce o recomandă?

– capacitatea de a comunica direct și deschis;

– 12 ani de experiență în mediul academic;

– 10 ani de experiență ca mamă;

– calitatea de formator acreditat și de manager de proiect;

– adaptarea rapidă la diverse situații educaționale și de comunicare, la provocări  – organizatorice și administrative;

– sociabilitatea și creativitatea;

– optimismul, intuiția și capacitatea de a descoperi mereu latura veselă a vieții.

Alina Diana SAVIN este profesor de educație fizică și sport la Liceul ”Haralamb Vasiliu” (Podu Iloaiei) și instructor autorizat Aerobic-Fitness (absolventă a Școlii Fitness Scandinavia), cu o experiență în domeniu de 16 ani. Este consilier educativ și organizator de loturi sportive pentru olimpiadele școlare de baschet, badminton, atletism și gimnastică aerobică.

Printre activitățile sale actuale, se numără și aceea de Instructor Group Training la Letʼs Move, susținând ore de Step Aerobic, Circuit Training, Functional Shape, Steel Combat, Fitball, High Intensity Interval Trening.

Carmen RÂȘCANU este Profesor în învățământul preșcolar la Școala Gimnazială ”Ion Simionescu”, Iași.

A absolvit Facultatea de Filosofie, specializarea  Asistență Socială, precum și Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar; are diploma de master în Psihologie educațională și consiliere, la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Lucrează cu copiii de aproximativ 6 ani, ca educatoare.

Iulian TURCULEȚ este profesor de educație fizică și sport (Școala ”Varlaam Mitropolitul, Iași), instructor de înot și specialist în sporturi de echipă.

Iubește drumețiile cu scop geografic, istoric și de orientare turistică.

Andrei FRENȚESCU este profesor de educație fizică și sport (gradul didactic I) în Târgu Neamț, instructor autorizat de înot (cu un club propriu) și specialist în sporturi de echipă (baschet, volei, fotbal). Are un masterat în Management și Marketing Sportiv la Universitatea ”Al.I. Cuza” (2010). Antrenează grupe de performanță, cu care participă la competiții naționale de înot.

To Top